Jorge Bas Lachance nowym managerem stołecznej restauracji Nobu
Nowym managerem restauracji Nobu w Warszawie został Jorge Bas Lachance. Jorge to doświadczony i nagradzany pasjonat branży gastronomicznej z wieloletnim, międzynarodowym doświadczeniem. Dotychczas pracował jako asystent food and beverage managera w hotelu Nobu. Na nowym stanowisku będzie odpowiadał za kompleksowe zarządzanie restauracją Nobu.
Jorge Bas – pasja i bogate doświadczenie
Jorge Bas posiada bogate doświadczenie w branży gastronomicznej, zdobyte w renomowanych restauracjach i hotelach w Polsce oraz za granicą. Przed dołączeniem do zespołu Nobu, zarządzał restauracją Papi Chulo we Wrocławiu – uznawaną za jednego z liderów na rynku kuchni meksykańskiej w Polsce. Wcześniej zdobywał doświadczenie w luksusowych obiektach, między innymi w hotelu Fairmont sieci Accor w Meksyku, a także podczas pracy w uznanych restauracjach i resortach w Europie i Ameryce Łacińskiej. Jorge ma na swoim koncie także prestiżowy tytuł Nobu Employee of the Year w regionie EMEA, który potwierdza jego wyjątkowe osiągnięcia, profesjonalizm oraz nieustanne dążenie do doskonałości zarówno w obsłudze gości, jak i zarządzaniu zespołem.

– Dla mnie prawdziwa gościnność to coś więcej niż perfekcyjna obsługa – to umiejętność budowania autentycznych relacji i wyczuwania potrzeb gości zanim je wypowiedzą. Jestem ogromnie wdzięczny za zaufanie, jakim obdarzyło mnie kierownictwo Nobu. Każdego dnia czerpię radość z pracy z wyjątkowym zespołem i możliwością tworzenia niezapomnianych doświadczeń dla naszych gości – mówi Jorge Bas.
Rozwój pracowników w Nobu
Awans Jorge wpisuje się w realizację strategii rozwoju talentów w ramach zespołu Nobu oraz docenienia zaangażowania i pasji pracowników. Do obowiązków Jorge Basa należy nie tylko zarządzanie zespołem i dbanie o najwyższe standardy obsługi, ale także współtworzenie strategii rozwoju restauracji, wdrażanie nowych rozwiązań oraz realizacja ambitnych celów biznesowych. Istotnym elementem jego działań będzie wdrażanie innowacji, które podnoszą jakość obsługi i wyróżniają Nobu na tle rynku.
NOBU WARSAW to miejsce, gdzie sztuka gościnności w japońskim stylu spotyka się z nowoczesną energią miasta. Jorge Bas, wierny filozofii marki, kładzie szczególny nacisk na tworzenie spersonalizowanych doświadczeń, w których każdy detal ma znaczenie. Nobu to coś więcej niż restauracja – to przestrzeń, gdzie pasja do najwyższej jakości kuchni, elegancji i autentycznej obsługi tworzy unikalną atmosferę, docenianą przez gości z całego świata. Zapraszamy do dalszego odkrywania Nobu Warsaw – miejsca, gdzie jakość, autentyczność i gościnność pozostają niezmienne.